Välikoe lähestyy

Viestinnän oppiaineen pääsykokeisiin valmentavan kurssin oma keskustelualue.
Hannasch
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2015 7:10 pm

Välikoe lähestyy

Viesti Kirjoittaja Hannasch »

Heippa!

Driveen on ilmestynyt tuntien jälkeen luentokalvot. Yleensä luentokalvojen lopussa on kotitehtävät.

Muutama Iiriksen kalvopläjäys puuttuu teknisistä seikoista johtuen, mutta nekin ovat sinne pika pikaa tulossa. Eilen Iiris antoi kotitehtäväksi tehdä oma 9 pisteen tehtävä yksilöllistymisestä.

Tänään sovimme kurssilaisten kanssa, että kertaamme ensi viikon torstain välikokeeseen siten, että jokainen oppilas tekee eri aiheesta oman tehtävän ja arvosteluperusteet, joiden avulla muut voivat harjoitella aihetta. Jos siis et päässyt tunnille, niin tee ihmeessä omia tehtäviä ja testaa osaamisesi niiden avulla! Voit tehdä käsitteiden määrittely tehtävän, kolmen tai neljän pisteen tehtävän yhdestä tehtävästä tai kuuden-seitsemän pisteen tehtävän yhdestä laajasta aiheesta tai voit yhdistää eri aiheita yhteen tehtävään.

Driveen on ilmestynyt myös ensimmäinen kotona tehtävä aineistotehtävä, joka yhdistelee Habermasin julkisuusteoriaa ja Suomen perustuslakia sekä viranomaisten toiminnan julkisuuden laista.

Mediaesitysten maailman kolmee ensimmäistä kappaletta - Representaatio, Kehystäminen ja Diskurssit - käytiin soveltamalla teoriaa ryhmissä ajankohtaiseen uutiseen. Kotona voit harjoitella aihetta myös poimimalla ihan minkä tahansa mediatekstin ja miettimällä, miten teoriat representaatiosta, kehystämisestä ja diskurssista näkyvät siinä. Tässä linkki uutiseen, jota tunnilla käytimme: http://yle.fi/uutiset/puolueet_saastais ... in/7877063

Tsemppiä lukemiseen!

Terkuin Hanna ja Iiris