Väliaikatiedote

Viestinnän oppiaineen pääsykokeisiin valmentavan kurssin oma keskustelualue.
Hannasch
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2015 7:10 pm

Väliaikatiedote

Viesti Kirjoittaja Hannasch »

Heipparallaa!

Tänään pidettiin välikoe, joka löytyy myös Drivesta. Harjoittele ihmeessä koetta kotona, jos et päässyt tunnille! Arvosteluperusteet ilmestyvät myöhemmin Driveen. Kokeet palautetaan maanantain tunnilla.

Maanantaina käsitellään kirjasta sivut 124-153. Kotitehtäväksi tulleet kysymykset löytyvät Drivesta.

VAPPUAATON tunti 30.4 on peruttu. KORVAAVA tunti pidetään tiistaina 28.4 klo 17-20 luokassa P503!! Toivottavasti pääsette paikalle.

Koska artikkelin käsittely pikku hiljaa lähenee, ja se artikkeli on tähän mennessä jätetty unohduksiin, annamme teille pieniä kotitehtäviä, jotta sen käsitteleminen päästään aloittamaan. Artikkelistahan tulee satavarmasti tehtävä kokeeseen. Tässä tehtävien palautuspäivät:

23.4 torstai: A. Käsitelista tärkeimmistä käsitteistä ja niille selitykset. Pohdi käsitteille suomenkielisiä vastineita. B. Ajatus- tai miellekartta koko artikkelista. Palautetaan paperilla tunnille.
27.4 maanantai: Kysymysperusteiset muistiinpanot. Tee itsellesi samanlaisia kysymyksiä kuin me olemme teille antaneet kotiläksyksi ja kirjoita niille vastaukset. Palautetaan sähköpostilla osoitteeseen hanna.schneider@helsinki.fi.
30.4 torstai: Tiivistelmä artikkelista. Maks yksi konsepti. Palautetaan sähköpostilla osoitteeseen hanna.schneider@helsinki.fi.

Tsemppiä lukemiseen!